BLIKSPUIT in de media

De afgelopen week is er hard gewerkt om de locatie om te toveren tot BLIKSPUIT. De laatste driehoekjes worden nu op de i gezet zodat we dit weekend open kunnen gaan!

Steeds meer mensen merken de nieuwe winkel op, toevallige voorbijgangers kijken naar binnen, de Facebook pagina krijgt steeds meer likes en ook de website wordt vaker bezocht. Maar ook de media heeft het nieuwe concept opgemerkt.

Afgelopen dinsdag kwam Willem de Vries van Omrop Fryslân al bij ons langs in de winkel voor een interview. Hij was benieuwd naar de nieuwe winkel en sprak met de eigenaar Krysten-Aukje over onze conceptstore. Wat is het idee erachter? En wat maakt het zo uniek?

Het interview is helemaal in het Fries en kan via onderstaande link worden teruggeluisterd.

Interview Krysten-Aukje

En ook de Leeuwarder Courant heeft BLIKSPUIT opgemerkt en schreven een stukje in de krant:

Artikel Leeuwarder Courant

We zijn erg blij dat we worden opgemerkt en de reacties zijn, nog voor de opening, super positief. We kijken er naar uit jullie allemaal te ontvangen in de winkel en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij zijn over onze conceptstore.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *